Groepsactiviteiten

Bij Kings & Queens Veenendaal kun je terecht voor heel veel leuke uitjes, geschikt voor jong en oud. Of je nou een verjaardagsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of familie uitje wilt organiseren. Wij kunnen voor jou een complete dag of avond verzorgen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een leuk pool-, dart- en/of tafelvoetbal toernooi te organiseren. Speel onze escape room of waag je aan het spannende prison island. Daarnaast verzorgen wij graag diverse hapjes en drankjes.

Voor groepen van 2-70 personen

Wist je dat je bij ons terecht kunt met groepen tot wel 70 personen? Dus ook voor een familiedag of bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen wij verschillende activiteiten en arrangementen bieden. Kom bijvoorbeeld langs om Prison Island te spelen en sluit af met een hapje en een drankje. Ben jij op zoek naar een groepsactiviteit op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

De groepsactiviteiten van Kings and Queens

Alle activiteiten bij Kings and Queens zijn met elkaar te combineren. Begin bijvoorbeeld met een ontspannen potje pool, om vervolgens de strijd met elkaar aan te gaan in het spannende Prison Island. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden aan op het gebied van consumpties. Wist je bijvoorbeeld dat we een ruim aanbod speciaalbier en cocktails hebben? Voor grote groepen bieden wij op aanvraag ook de mogelijkheid om te dineren bij Kings and Queens Veenendaal.

Wij bieden de volgende groepsactiviteiten aan:

  • Pool
  • Darts
  • Tafelvoetbal
  • Prison Island
  • Escape room

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Sluit Menu

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.