Kinderfeestje

Bij Kings & Queens kun je terecht voor een origineel kinderfeestje, voor kinderen vanaf 8 jaar. Laat je kinderen kennismaken met het poolspel of speel een spel op de airhockeytafel of voetbaltafel. Natuurlijk mogen een patatje met een kroket, frikandel of kipnuggets bij een kinderfeestje niet ontbreken. Wij stellen graag een arrangement voor jou samen, voor een onvergetelijk kinderfeestje. 

Kinderfeestje activiteiten

Alle activiteiten bij Kings & Queens zijn met elkaar te combineren. Zo kunnen de kinderen eerst kennismaken met het poolspel en vervolgens met de Escape room of Prison Island doen. Ook kunnen wij een toernooi organiseren voor de kinderen, zodat ze de strijd met elkaar aan kunnen gaan in het poolspel, airhockey of tafelvoetbal. Wij bieden daarnaast verschillende mogelijkheden op het gebied van consumpties voor de aanwezige volwassenen en kinderen.

 Wij bieden de volgende kinderfeestje activiteiten aan:

  •  Pool
  • Airhockey
  • Tafelvoetbal
  • Prison Island
  • Escape room

Prison Island kinderfeestje

Wist je dat we ook kids arrangementen hebben voor Prison Island? Zo kunnen jouw kids samen met hun vriendjes en vriendinnetjes codes kraken, lasers ontwijken en zoveel mogelijk punten verzamelen. Vervolgens kunnen ze met zijn allen smullen van een heerlijke verjaardagstaart en onbeperkt genieten van ranja. Er is ook de mogelijkheid om frietjes met een kroket, frikandel of kipnuggets te eten aan een eigen tafel. De arrangementen zijn op allerlei manieren uit te breiden.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Sluit Menu

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.