All-round Sportsbar
Kroon_Wit

Bij Kings & Queens kun je diverse sporten, wedstrijden en sportevenementen volgenop onze grote schermen. We hebben voldoende schermen, zodat je echt kuntgenieten van je favoriete sport. Daarnaast kun je ook zelf sportief aan de slag, bijvoorbeeld met onze pooltafels, snookertafel, carambole tafel, tafeltennistafel, dartbanen, airhockey, tafelvoetbal en een boksbal. Voor poolen en darten organiseren wij ook toernooien en competities.

Durf jij de sportieve strijd aan met je vrienden of collega’s? Voor bedrijven en andere groepen verzorgen we verschillende arrangementen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

We organiseren ook regelmatig gezellige pubquiz avonden, verschillende toernooien en andere activiteiten.

Bij Kings & Queens zenden we diverse sporten, wedstrijden en sportevenementen uit op onze grote schermen. We hebben maar liefst zes 42” schermen, waardoor jij groots kunt genieten van je favoriete sport. Daarnaast kun je ook zelf sportief aan de slag, bijvoorbeeld met onze pooltafels, snookertafel, carambole tafel, tafeltennistafel, dartbanen, airhockey, tafelvoetbal en een boksbal.
 

De activiteiten

Bij Kings & Queens Veenendaal kun je in een gezellige sfeer alle sportevenementen en wedstrijden kijken. Wist je bijvoorbeeld dat we ook toernooien en competities organiseren voor poolen en darten? Zo kun je samen met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan gaan met andere teams. Je kunt natuurlijk ook alleen komen, dan helpen wij je bij het vormen van een team. De toernooien zijn geschikt voor beginnende spelers.

Wij bieden de volgende activiteiten aan in onze sportsbar; Pool, Darts, Snooker, Carambole, Ping-Pong, Darts, Airhockey, Tafelvoetbal, Boksbal.

Een drankje doen

Bij het kijken van een wedstrijd of evenement en tijdens het spelen van onze vele activiteiten hoort natuurlijk ook een drankje. Wist je dat we een groot aanbod hebben van speciaal bier? Ook hebben we vele heerlijke cocktails en wijnen. Ben je met een grote groep? Dan is het ook mogelijk om op aanvraag bij ons te komen genieten van verschillende arrangementen in combinatie met één van onze buffetten.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Prijzen

Pooltafels 9ft./Snookertafel

Ma. t/m zo.    12.00 – 18.00
Zo. t/m do.     18.00 – 01.00
Vrij. en za.      18.00 – 01.00

Pooltafels 7ft.

Carambole

Tafeltennis

€   9,00 per uur
€ 10,00 per uur
€ 12,00 per uur

€   1,50 per spel

€  7,00 per uur

€  7,00 per uur

Abonnement

Kan je geen genoeg krijgen van poolen dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Voor slechts € 25,- krijg je voor 30 dagen lang de volgende korting op onze pool- en tafeltennistafels! Het abonnement is aan de bar af te sluiten en stopt na 30 dagen weer, waarna je het op elk gewenst moment weer opnieuw voor 30 dagen kan afsluiten.

ma. t/m vrij.    12.00 – 18.00
zondag             18.00 – 01.00
ma. t/m do.     18.00 – 01.00
za. en zo.         12.00 – 18.00

gratis
gratis
25% korting
25% korting

Studentenkorting

Voor de studenten en scholieren is het tegenwoordig allemaal al duur genoeg. Daarom kunnen zij gebruik maken van de studentenkorting bij het gebruik van onze pooltafels of tafeltennistafel. De korting die ze kunnen krijgen is:

ma. t/m vrij.    12.00 – 18.00
Do. avond        18.00 – 01.00

50% korting
25% korting

Deze korting wordt gegeven als de studentenpas bij binnenkomst aan het barpersoneel wordt getoond.

Sluit Menu